SIC 2018 MEET UPS

Presented by EDELMAN

The conversation continues after the keynote ends; just a little more raw, and off-the-record. Join select speakers after their presentations in the B-Sides stage for follow-up questions, open conversations, and expanded interviews.

Oct. 17th

10:30 AM- 11:00 AM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH AMANDA GLASGOW (Edelman)


11:30 AM- 12:00 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH ALEX CHUNG (Giphy)


1:30 PM- 2:00 PM
 ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH JANET PHAN (Thriving Elements)


2:50 PM- 3:20 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH MARY ELLEN MUCKERMAN (Mozilla)


3:50 PM- 4:20 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH THOBEY CAMPION (Vice)

Oct. 18th

10:30 AM- 11:00 AM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH CHRIS DUFFEY (Adobe)

11:30 AM- 12:00 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH MÓNICA GUZMÁN (The Evergrey)

1:30 PM- 2:00 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH TAY & VAL (Tay&Val)

2:50 PM- 3:20 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSION: WITH NICK POLLOCK (Smashing Ideas)

3:50 PM- 4:20 PM ( 30 Min ) 

B-SIDES SESSIONS WITH CAL MCALLISTER (Paper Crane Company)